Coneixes l' Ambra Vallo?


Fotografía: Fabio Filippi

El próxim mes de Maig (19/20) a Andorra gaudirem de l'oportunitat única de comptar amb la visita de l'Ambra Vallo.

L'Ambra es una professora de ioga italiana, resident al regne Unit, que tot i que viatja incansablement fent tallers, cursos, i formacions, visita per primer cop el Principat d'Andorra.

Fa uns mesos, vam tenir l'oportunitat de fer un curs amb ella en una de les seves curtes visites a Barcelona, i va ser una experiencia tant enriquidora, que no vam dubtar en que els yoguis (o no yoguis) d'Andorra, havíen de poder coneixer-la.

Es una persona plena de llum, senzilla, espontànea, encantadora, que transmet la seva passió pel ioga només coneixer-la. Una professora de ioga que compta amb una gran formació i experiencia a les seves espatlles, i que t'ajudará a enriquir i profunditzar i avançar en aquesta disciplina, i sens dubte, en la teva vida personal.

Sigui quin sigui el teu nivell de práctica, podrás gaudir del taller que impartirá al centre Prana Yoga.

Visita la entrada anterior per obtenir una descripció súper completa del seu próxim taller.

Ambra va ésser principal ballerina del Birmingham Royal Ballet. Durant la seva carrera, ha tingut el plaer de actuar a escenaris de tot el món.Va contactar amb el ioga per recuperarse de algunes lesiones que van sorgir naturalment de la seva professió com a ballarina i dels entraments intensos. Segons ella mateixa, la seva pràctica de ioga va ser el que va permetre millor i alargar la seva carrera.A poc a poc, durant els anys vinents, va anar enamorant-se cada cop més dels aspectos mes subtils i espirituals d’aquesta disciplina, Al retirarse de la dansa, va poder dedicar-se a la seva passió pel ioga i formar-se intensament com a professora.Al llarg dels anys, s’ha format en Ashtanga Vinyasa (200hrs, 500hrs & 50hrs), Dharma Yoga (500hrs & 800hrs), Rocket Yoga (500hrs), Forrest Yoga (200hrs and Advance TT), Tripsichore (200hrs), and Gokul Vinyasa Yoga (300hrs).Les ensenyances de l’Ambra són divertides i espontanees, i segueixen els llinatges de Larry Shultz, Ana Forrest i Sri Dharma Mittra. Desde fa anys, es dedica plenament a la ensenyança i formació del ioga, impartint clases, tallers, i formant a futur professors tant al Regne Unit, com per tot el món.També treballa amb atletes, ajudant-los a aconseguir l’equilibri i aumentar el seu rendiment a través de la pràctica de ioga.El seu objectiu es poder guiar als demés a descubrir i experimentar els increíbles beneficis del ioga pel cos, ment i ánima.

#dharmayoga #formación #cursos #yoga